Σχεδιασμός & Ποιότητα

Τον σύγχρονο σχεδιασμό υπογράφουν οι διακεκριμένοι αρχιτέκτονες Γκότσης-Σεραφειμίδου και την ποιότητα κατασκευής η καταξιωμένη εταιρεία Berios, αποτελώντας εγγύηση αρμονικής συνεργασίας, σχεδιασμού, μοναδικών υλικών και τέχνης, διασφαλίζοντας μοντέρνο περιβάλλον κατοικίας και ευζωίας.
Αφετηρία αποτέλεσε η απλότητα και λειτουργικότητα μέσω των καθαρών όγκων και των γραμμικών στοιχείων συνδέοντας τρεις τυπολογίες κτιρίων. Κυριαρχούν οι λιτές γραμμές, οι ζεστοί, φυσικοί τόνοι και οι διακριτικές υφές, εναρμονισμένες με τον χαρακτήρα της περιοχής.
Την αρχιτεκτονική σύλληψη, ολοκληρώνει η μελέτη και η υλοποίηση του φωτισμού από την εταιρεία LUUN, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα εσωτερικά, αναδεικνύοντας παράλληλα κάθε κρυμμένη λεπτομέρεια πρασίνου και νερού στον περιβάλλοντα χώρο.

Αρμονία Αισθητικής και Φύσης

Κύρια χαρακτηριστικά του σχεδιασμού αποτελούν το μέγεθος των γυάλινων ανοιγμάτων, η χρήση του λευκού χρώματος αλλά και η τοποθέτηση υψηλής ποιότητας μαρμάρων στις όψεις, που προσδίδουν χαρακτηριστικά διαφάνειας και αντανακλάσεων στη σύνθεση. Η υψηλής αισθητικής παλέτα υλικών και υφών, σε ήπιους τόνους του λευκού, του γκρι και της ανοιχτόχρωμης δρυός, corian για άνεση και αισθητική σε μπάνια και κουζίνες, είναι ταυτόσημη της διαχρονικότητας και της κομψότητας. 
Τα χαρακτηριστικά αυτά ενισχύονται με ποιότητες όπως στοιχεία νερού, χώρους πρασίνου και φυσικούς χρωματισμούς που επιλέχθηκαν για τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να συμβάλλουν στην επίτευξη μιας αίσθησης ηρεμίας και ευεξίας. Ως ενοποιητικό στοιχείο της σύνθεσης αναδεικνύεται το φυτεμένο δώμα της μεζονέτας, το οποίο προσφέρει θεάσεις ενδιαφέροντος από τους ψηλότερους ορόφους περιμετρικά του συγκροτήματος, δημιουργώντας έναν πυρήνα αφιερωμένο στην φύση.

Σχεδιασμός Ενεργειακής Κλάσης Α

Τα υλικά και ο εξοπλισμός προδιαγράφουν την ενεργειακή κλάση Α. Στον σχεδιασμό εντάσσονται θερμοπροσόψεις, μονώσεις, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα ανοιγμάτων, ενεργειακοί υαλοπίνακες, ενδοδαπέδια θέρμανση και συστήματα κλιματισμού.

Σχεδιασμός για την Ασφάλεια

Οι σύγχρονες ανάγκες για την ασφάλεια κάθε κατοικίας καλύπτονται από τον υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμό με έξυπνο και αυτόνομο σύστημα ασφαλείας, σειρήνες, μαγνητικές επαφές κουφωμάτων, ανιχνευτές κίνησης εξωτερικών χώρων και συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης.

Terranord
Πληροφορίες
Τηλ: (+30) 210 8181 562
© 2024 Troias Residences. All rights reserved.